Смяна на щрангове от фирма с над 20г. oпит

Смяната на щрангове е процес, който изисква отлична организация и перфектно изпълнение на всички дейности. Шалом е фирма за ВиК услуги с над 20 годишен опит и хиляди доволни клиенти.

Преди да подменим вашите стари водопроводни щрангове винаги провеждаме оглед и обсъждаме кои са най-добрите варианти за изграждането на новата инсталация, правим препоръки за избора на най-подходящите материали, за ремонтните дейности и други. На ваше разположение остава технически ръководител, който ще координира всички процеси и по-важното ще ви запознае с всички полезни практики, които ще ви спестят излишни разходи. За ваше удобство огледа и консултацията може да се проведат вечер в извънработно време.

Свържете се със Шалом на

Цени, гаранции и срокове при смяна на щрангове с Шалом

След като се запознаем с особеностите на вашата инсталация ще ви изготвим оферта в съответствие с най-добрите практики за смяна на щрангове – качествени тръби и кранове, оптимален цолаж и дебелина, професионален монтаж и други. Офертата покрива всички материали и ремонтни дейности без допълнителни доплащания – цената винаги е крайна. Ще се съобразим с вашите възможности и ако има нужда ще ви предложим гъвкави решения за плащане – разсрочване на вноски.

След като одобрите нашата оферта сключваме договор със задължително гаранционно обслужване. Винаги предлагаме висококачествени полипропиленови тръби и отлично качество на всички ремонти дейности. По силата на договора получавате от 3 до 20 годишно гаранционно обслужване според вида на вложените материали. При поява на дефект екипът на Шалом ще бъде при вас в рамките на 24 часа.

Срокът за смяна на щрангове в един жилищен вход е един работен ден. Винаги се съобразяваме с вашето време и ограничаваме до минимум всички неудобства.

Свържете се със Шалом на

Допълнителни екстри и преференции от Шалом

По ваше желание докато протича ремонта на главните щрангове може да извършим ремонт на вътрешната водопроводна инсталация във вашия апартамент. Също така в същия ден може да направим проверка и подмяна на вашите водомери.

Работим в сътрудничество с фирма „Б-корект-I”ЕООД, която е оторизирана от „Софийска вода”АД да узаконява водомери. В деня на монтажа на щранговете екипи на „Б-корект-I”ЕООД пристигат и са на ваше разположениe за:

 • Тест на водомер
 • Покупка на нов водомер
 • Пломбиране на водомер

Кои щрангове са за смяна?

Вашата сграда е проектирана с вертикални и хоризонтални щрангове. Хоризонталните са разположени в подземните етажи (гараж, мазе), а вертикалните щрангове преминават през вашите апартаменти. Вертикалните щрангове се състоят от различен брой тръби и са разделени на два основни вида вида в зависимост от височината на вашата сграда:

 1. Един кръг – един вертикален щранг се състои от три тръби и се използва за сгради до 8-9 етажа.
 2. Два кръга – мазе, инсталационен етаж или таван. Два кръга се използват за високи сгради над 9 етажа. В зависимост от вашата инсталация тръбите в отделните кръгове варират от 4 до 9.

Всяка водопроводна инсталация има допустим експлоатационен период и след изтичането му възникват различни проблеми като:

 • Ниско налягане заради отлагания в тръбите
 • Тотално запушване на тръбите
 • Постоянни течове
 • Повредени кранове
 • Лошо качество на водата
 • Шумове

С времето тези проблеми се задълбочават и частичните ремонти никога не свършват. По-изгодният вариант винаги е да изберете професионалисти, които ще организират цялостния ремонт по най-добрия начин и ще се погрижат да забравите за проблемите с тръбите за дълго време.

Свържете се със Шалом на

Какво включва смяната на хоризонтални и вертикални щрангове?

 • Първо разпломбираме водомерите.
 • Внимателно демонтираме всички стари тръби.
 • Монтираме новите тръби и поставяме спирателни кранове.
 • След монтажа поставяме изолация на хоризонталните тръби в мазето.
 • Всички нови тръби се укрепват.
 • Правим проби на инсталацията и проверяваме всеки един щранг.
 • Пломбираме водомерите.
 • Почистваме и извозваме всички отпадъци.

Екипът на Шалом обслужва следните райони:

Банишора, Белите брези, Бенковски, Бизнес парк София, Бистрица, Божурище, Бокар, Борово, Ботунец, Бояна, Бункера, Бъкстон, Витоша, Военна Рампа, Враждебна, Гео Милев, Горна баня, Горубляне, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен парк, Захарна фабрика, Зона Б-18, Зона Б-19, Зона Б-5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илинден, Илиянци, Киноцентър, Княжево, Красна поляна, Красно село, Кремиковци, Кръстова вада, Лагера, Лев Толстой, Левски, Лозенец, Люлин, Малинова долина, Манастирски ливади, Младост, Мотописта, Мусагеница, Надежда, Обеля, Овча купел, Павлово, Панчарево, Подуяне, Редута, Света Троица, Свобода, Сердика, Симеоново, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Толстой, Триъгълника, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Централна Гара, Център, Южен парк, Яворов.